Johnny Kaj Andersen

 

 

 

 

 

Johnny Kaj Andersen:

En gammel kollega som jeg lavede en lille foto opgave for. Han er en festlig gut der er fotogren som bare fanden.
DSC00041

Information om Facebook

Format Billede

Pga Facebook’s regler/vilkår vil jeg fremadrettet kun ligge mine billeder op via min hjemmeside. Grunden er at alt hvad du ligger fysisk op på Facebook, ejer Facebook også efterfølgende. Det betyder at de kan bruge ens billeder til reklame eller sælge videre.

Det er jeg ikke interesseret i. Det snager nok i vores privatliv. Tænk over hvad du ligger op så du ikke en dag ser dit barn i en reklame du ikke ønsker, men intet kan gøre fordi du HAR sagt ja til Facebooks vilkår.

Hvis du ikke ved hvad det betyder, så har du sagt ja til eksempelvis ved brug af Facebook & Messenger: At Facebook har adgang til dine kontakter, SMS, emails, GPS (hvor du befinder dig), dine fotos – ja stort set alt. Undre du dig over hvorfor din telefon bruger så meget strøm, så prøv og slet Facebook, og oplev en ny verden 🙂

Jeg ved mange gerne vil se mine billeder, men det er slut på Facebook. Min hjemmeside vil lave et opslag på Facebook. Når i trykker på det, vil i blive sendt videre til min hjemmeside. Jeg håber at i stadigvæk vil se mine billeder 🙂

Mvh Dan Riis

Dan Riis 2015

Nyt

Så er jeg lidt igang med hjemmesiden igen. Efter at have brugt en del krudt på www.møllehavehuset.dk er vi kommet så langt, at den er begyndt at køre.

Jeg er begyndt at forme min egen side nu. Der er kommet GRAFIK i menuen. Her vil jeg ligge noget at mit arbejde med visitkort og foldere mv.

Husk at besøge min side tit, og del den gerne 🙂

Travlt

Jeg har travlt med at hjælpe Møllehavehuset med at få deres nye hjemmeside op og køre. Derfor sker der ikke så meget på min egen i disse dag. Den er dog langt fra glemt.

Besøg gerne www.møllehavehuset.dk – en forening om Johannes Møllehave 🙂

Status på siden

Så er der kommet lidt mere på siden.

Jeg har ryddet lidt op, og ændret menu strukturen. Jeg har lavet en menu med partnere. Her vil jeg vil de mennesker som jeg arbejder med komme.

Ydermere arbejder jeg hårdt på at indhente nogle tilladelser så jeg kan få lov til at vise flere billeder fra konfirmationer mv. Men da det personlige billeder, bliver jeg nød til at spørge folk om lov. Men glæd jer. Der kommer mange flotte billeder.

 

Maxi Klubben

Efter min kære kollega Peter K har givet mig lov, er min photo session med hans tvillingbror, genbo og Peter selv kommet på siden. De er mennesker man ikke kan andet end smile af.

Se dem under Foto / Photo Shots / Maxi Klubben

Møllehavehuset & Eva Volf Andersen

Jeg har lavet to nye sider. Den ene er for Møllehavehuset som jeg hjælper – den bliver udvidet med billeder og mere tekst senere.

Eva er vi i familie med. Hun er en rigtig dygtig kunster, men ikke så dygtig til at formidle hendes værker. Så jeg har givet hende en plads på siden også.

Der kommer en bedre galleri til at vise hendes værker, samt mere tekst.

 

Oppe og køre

Så er siden oppe og køre som på danriisfoto.wordpress.com

Der mangler lidt billeder. De bliver upload’et senere.

Kom med forslag til hvad jeg kunne sætte på siden.

Mvh Dan