Information om Facebook

Information om Facebook

Pga Facebook’s regler/vilkår vil jeg fremadrettet kun ligge mine billeder op via min hjemmeside. Grunden er at alt hvad du ligger fysisk op på Facebook, ejer Facebook også efterfølgende. Det betyder at de kan bruge ens billeder til reklame eller sælge videre.

Det er jeg ikke interesseret i. Det snager nok i vores privatliv. Tænk over hvad du ligger op så du ikke en dag ser dit barn i en reklame du ikke ønsker, men intet kan gøre fordi du HAR sagt ja til Facebooks vilkår.

Hvis du ikke ved hvad det betyder, så har du sagt ja til eksempelvis ved brug af Facebook & Messenger: At Facebook har adgang til dine kontakter, SMS, emails, GPS (hvor du befinder dig), dine fotos – ja stort set alt. Undre du dig over hvorfor din telefon bruger så meget strøm, så prøv og slet Facebook, og oplev en ny verden 🙂

Jeg ved mange gerne vil se mine billeder, men det er slut på Facebook. Min hjemmeside vil lave et opslag på Facebook. Når i trykker på det, vil i blive sendt videre til min hjemmeside. Jeg håber at i stadigvæk vil se mine billeder 🙂

Mvh Dan Riis

Dan Riis 2015

No Comments

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.