FC-HØJVANG.DK

FC-HØJVANG.DK

WWW.FC-HØJVANG.DK

Fritidscentret Højvang har en særlig plads i mit hjerte. Det er min arbejdsplads, og ikke bare hvilken som helst arbejdsplads. Det var nemlig dette fantastiske sted som valgte at tage mig ind mens at familien stod i sit livs krise pga sygdom. Vores centerleder sagde ja til en job prøvning med efterfølgende ansættelse til trods for at han sikkert har ligget søvnløs over mig mange gange pga min evige entusiasme.

Idag kan jeg takke dem for at jeg har udviklet mine kreative evner, da de bliver brugt hver enste dag på Fritidscentret. Idag står jeg får hjemmesiden og alt billede og video materiale. Vores hjemmeside har sat standarden i Aalborg Kommune, og vi har været med til at definere et regelsæt som nogle af de første i landet indenfor sociale medier.

Kig på www.fc-højvang.dk og se de utrolige dejlige energier der er i vores klub. En klub som aldrig slipper et barn uanset udfordringer før andre griber dem.

Siden lavede jeg om for en månede siden. Den er bygget om fra bunden af. Mit håb er at vore børn i klubben begynder at lave masser af materiale. Når de gør det sker der små mirakler i min optik. Se filmene som jeg har lavet sammen med børnene og nogle ihærdige pædagoger på Fritidscentret Højvang.

Logoet er i øvrigt også et som jeg har redesignet for klubben til det 2100 århundrede.