Lisbethnebeling.dk

Lisbethnebeling.dk

LISBETHNEBELING.DK

Om Lisbeth Nebeling:

Uddrag fra Lisbeth’s hjemmeside:

“Jeg er en autodidakt kunster.

Min bedstefar var et kreativt menneske, som holdt af naturen og af at skabe.

Allerede tidligt fik jeg fra ham betydelige vuggegaver, nemlig: en kreativ evne, en særlig passion for at skabe – at se ting spire og vokse og en lyst til at gøre tingene selv. Min bedstefar var også skrædder og som 12 årig kom jeg på kursus og lærte at lave mine egne mønstre og mit eget tøjdesign. Som barn elskede jeg at hjælpe til i julen, når min mor stod for udformningen af diverse juledekorationer og anden pynt. Som voksen har jeg taget kurser i blomsterbinding. Glaskunst var en overgang mit foretrukne felt, men da jeg som 59 årig blev lam i venstre side som følge af en blodprop, måtte jeg opgiv denne beskæftigelse.

Jeg har været på malerskole i to år og har fundet ud af, at det at male hjælper mig i mine mørke stunder. Når jeg arbejder med maleriet henter naturens kræfter ind i min stue og i mit sind.

Jeg deler gerne min glæde med andre og håber at mine billeder kan være til inspiration.

Jeg arbejder meget og har efterhånden en del stående, som optager plads. Derfor sælger jeg nu ud af mine billeder for at få plads til nye.”

Lisbeth er en god ven og som havde brug for at komme lidt ud til den store verden. Da hun er handicappet og sidder i kørestol og er delvis lam er internettet et oplagt sted at dele hendes værker. Besøg hendes hjemmeside www.lisbethnebeling.dk – måske har hun nogle værker som du kan lide.